Sähkötyöt ammattitaidolla

Kaikki sähkötyöt niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin tarpeisiin Tampereen alueella.

InnoSähkö on sähkötöiden ammattilainen. Päätoimialueitamme ovat Tampere ja sen lähikunnat. Tarjoamme kaikki sähkötöihin liittyvät palvelut aina yksittäisestä kojeen lisäyksestä sähköjärjestelmän täysremonttiin ja uudiskohteisiin. Asennusten lisäksi teemme myös kunnossapidolliset sähkötyöt, kuten korjaus- ja huoltotyöt.

Meiltä saa myös sähköautolatausratkausut sekä aurinkopaneelit asennettuna.

Rakentamis- ja saneeraushankkeissa on mahdollisimman varhaisessa vaiheessa hyvä ottaa yhteys sähkötöiden ammattilaiseen. Rakennuksen sähkötöihin kuuluu monta vaativaa vaihetta, kuten sähköistyksen suunnittelu, kaapelointi ja rasiointi, sähkökeskuksen sijoitus ja pystyttäminen, sähkökojeiden ja –laitteiden asennus, sähköjärjestelmän käyttöönotto sekä kaikki tarvittavat luovutusmateriaalit.

InnoSähkö hoitaa kaikki tarvitsemasi sähkötyöt laadukkaasti, aikataulussa ja luotettavasti!

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Sähkötestaus

Sähköalan ammattilainen tarkastaa kotisi sähkölaitteiden ja -kytkentöjen kunnon ja saat todenmukaisen raportin kotisi sähköturvallisuudesta. Huomioimme kohteen rakennusajankohdan mukaiset vaatimukset yhdessä nykyisten turvallisuusvaatimuksien kanssa, jotta saat kattavan raportin kotisi sähköturvallisuudesta ja energiatehokkuudesta. Sähkötestauspöytäkirjasta selviää mahdolliset viat ja puutteet, sekä suositukset korjaustoimenpiteille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköasennukset

InnoSähköltä saat kokonaisvaltaisen sähköasennuksen helposti ja vaivattomasti niin asuinrakennuksiin kuin vapaa-ajan rakennuksiin sekä piha-alueisiin.

Periaatteisiimme kuuluvat laadukas työnjälki, asiakastyytyväisyys sekä aikataulun mukaisesti suoritetut työt.

Sähköasennukset

Sähkötarvikkeet

Kauttamme saat kaikki tarvikkeet valaistus- ja sähköasennuksia varten. Toimitamme kaikki sähköasennustarvikkeet kaapeleista katkaisijoihin, pistorasioihin, keskuksiin ja valaisimiin. Käytämme tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita, joiden tuotevalikoimista löytyy varmasti sinun toiveidesi mukaiset ratkaisut.

Saatavilla myös InnoSähkön itse valmistamia valaistusratkaisuja sisä- ja ulkokäyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!