Yksilölliset valaistusraTkaisut

Oikealla valaistussuunnittelulla luodaan haluttu tunnelma ja viihtyisyyttä

Valaistuksen avulla voidaan vaikuttaa merkittävästi tilan ilmeeseen ja tunnelmaan. Huolella suunniteltu ja toteutettu valaistus luo turvallisen ja viihtyisän tilan, mikä tarvittaessa mukautuu erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin.

InnoSähkön valaistussuunnittelu varmistaa valaistuksen toimivuuden ja sopivuuden. Asiakkaan tarpeisiin räätälöidyssä ratkaisussa otetaan huomioon tilan käyttötarkoitus, valaistuksen säädettävyys ja energiatehokkuus.

Pihavalaistuksen ammattilainen

InnoSähköltä saat piha-alueiden valaistusratkaisut ammattitaidolla kaikenkokoisiin kohteisiin. Monipuolinen kokemuksemme ulkovalaistuksesta takaa näyttävän, turvallisen ja energiatehokkaan lopputuloksen. Tarjoamme palveluitamme pääasiassa Tampereen ja Pirkanmaan alueilla.

VERKKOKAUPPAAN

Valaistussuunnittelu

Hyvä valaistussuunnittelu on kannattava sijoitus. Viimeistellyllä valaistussuunnittelulla luot kodillesi upean ilmeen, josta voit nauttia sekä arjessa että juhlassa. Valaistussuunnittelu kannattaa aloittaa jo rakennesuunnitteluvaiheen loppupuolella ennen sähkösuunnittelua, jolloin rakenteelliset muutokset ovat vielä mahdollisia tehdä.

Laadukas ulkovalaistus korostaa rakennuksen arkkitehtuuria, tuo turvallisuuden tunteen ja varmuuden pihalla liikkumiseen. Samalla se on energiatehokas ja pitkäikäinen ratkaisu. Ulkovalaistukset suunnittelemme alueen tarpeiden ja asiakaan toiveiden pohjalta.

Voit tilata valaistussuunnittelun ja toteutuksen aina perusratkaisuista kohdekohtaiseen erikoisvalaistukseen asti. Tarjoamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja valaistuksen toteuttamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

3D-mallinnus

Teemme tarvittaessa sisätilojen valaistuksen suunnittelun 3D-mallinnuksen avulla. Valaistava tila mallinnetaan kolmiulotteiseksi kokonaisuudeksi, mahdollistaen kattavan kuvan muodostamisen rakennuksesta sekä kokonaisuutena että erillisinä huoneina. Mallin avulla erilaisten valaistusvaihtoehtojen kokeileminen käy nopeasti ja kustannustehokkaasti ilman varsinaista asennustyötä. Lopputulos on tällöin nähtävissä jo valaistuksen suunnitteluvaiheessa.

Mallinnuksen avulla varmistetaan oikeanlainen valaistustaso ja voidaan testata erilaisia valaistustilanteita.

Pihavalaistuksen suunnittelu tehdään valaistuslaskentaohjelmalla ja 3D-mallinnusta voidaan tarvittaessa hyödyntää myös julkisivuvalaistuksen ja ulkotilojen, kuten puutarhojen ja pihapiirien valaistuksen suunnittelussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!