PIENRAKENNUSTEN SÄHKÖSUUNNITTELU sekä -valvontapalvelu HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI

Sähkösuunnittelu tehdään aina asiakkaan tarpeista ja toiveista. Sähkösuunnittelulla on merkittävä vaikutus rakennuksen toimivuuteen, asumismukavuuteen, energiatalouteen ja sitä kautta myös asunnon arvoon.
Toimivan lopputuloksen kannalta on tärkeää, että sähkösuunnittelun tekee alan ammattilainen.

Sähkösuunnitteluvaiheessa määritellään iso osa tilojen toimivuudesta pitkälle tulevaisuuteen ja tämä vaihe tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sähkötöiden onnistuminen on usein kiinni hyvin toteutetusta sähkösuunnitelmasta, joka sisältää kaikki tarvittavat asiakirjat. InnoSähkö tekee sähkösuunnitelmat kuunnellen asiakasta, mutta antaen myös oman ammattimaisen näkökulman tarjoamiinsa sähköratkaisuihin.

Meiltä saa myös suunnitelmat niin sähköautolatausratkaisujen kuin aurinkosähköratkaisujen tarpeisiin.

Suunnitelma-asiakirjamme pitävät sisällään kaiken tarvittavan sähköurakan kilpailutusta varten.

VERKKOKAUPPAAN

PERUSTASON VARUSTELU

Tässä pelkistetyssä ja investoinniltaan edullisessa varustelutasossa on mukana kaikki ne sähkövarusteet, jotka uuteen pienrakennukseen minimissään tarvitaan. Tämä pitää sisällään kaikki tarvittavat sähköratkaisut, joilla perustason varustelu saadaan toteutettua, ollen kuitenkin nykyaikainen sähkövarustelu.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KESKITASON VARUSTELU

Tässä varustelutasossa on panostettu asumismukavuuteen ja kustannustehokkuuteen pidemmällä aikavälillä. Tässä on mukana kaikki varusteet, jolla uuden pienrakennuksen sähkövarustelu saadaan asumismukavuutta ja energiatehokkuutta tukevaksi ja lisäksi tässä on useita arkea helpottavia toimintoja.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KORKEAN TASON VARUSTELU

Tässä varustelutasossa on panostettu mukavuuteen, huolettomuuteen ja kustannustehokkuuteen pidemmällä aikavälillä. Tässä sähkövarustelu perustuu kotiautomaatiojärjestelmään, johon liitetään rakennuksen toiminnot. Tämä varustelutaso sisältää laajasti toimintoja jotka palvelevat arjen ja juhlan keskellä pitäen huolta rakennuksen toiminnoista ja valaistuksen ohjauksesta. Ohjaukset ja ilmoitukset hoituvat myös mobiilaitteella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!